Προφίλ
H NSA είναι μια ανεξάρτητη συμβουλευτική εταιρεία που παρέχει λύσεις σε καίρια ζητήματα στρατηγικής και οργάνωσης των επιχειρήσεων, αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της.

Έχοντας εργαστεί από κοινού µε επιχειρήσεις κάθε µεγέθους και αντικειµένου, διευκολύνει με ρεαλιστικό τρόπο την παραγωγή αποτελεσμάτων και τη διαχείριση κρίσιμων προβλημάτων.
Οι άνθρωποι

ΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΑΣ

Έχει συγγράψει πολυάριθμα άρθρα, εγχειρίδια και βιβλία στους τομείς Διοίκησης Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Διακίνησης Τροφίμων.

Το 1985 ίδρυσε το «Εργαστήρι Ηγετικών Στελεχών», ένα κέντρο εκπαίδευσης management για ανώτερα και ανώτατα στελέχη επιχειρήσεων, το οποίο συνεχίζει να διευθύνει.

Υπήρξε Πρόεδρος του Αγγλόφωνου Πανεπιστημιακού ιδρύματος Τουριστικού και Ξενοδοχειακού Μάνατζμεντ TRINITY (TRINITY International School of Tourism Management) που στεγάζεται και λειτουργεί στο 5στερο ξενοδοχειακό και συνεδριακό συγκρότημα Terra Maris, στη Χερσόνησο της Κρήτης.

ΜΑΝΟΥΕΛΑ - ΕΛΕΝΑ ΣΚΟΥΛΑ

Έχει συγγράψει σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Σκουλά το Εγχειρίδιο για την επιτυχή λειτουργία του ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ.

Έχει πολυετή πείρα στην εκπαίδευση και επιμόρφωση στελεχών σούπερ μάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων αλλά και στελεχών επιχειρήσεων.

Φοιτεί στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΕΑΠ.

ΜΑΡΙΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗ

Από το 2010 και μετέπειτα συμμετέχει στην ομάδα συμβούλων της NSA, εισηγούμενη τμήματα της θεματολογίας του σεμιναρίου «Χτίζοντας την αποτελεσματική ομάδα», σε στελέχη επιχειρήσεων , στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, καθώς και κατάρτιση στην επιτυχή λειτουργία του σούπερ μάρκετ.

Έχει συμμετάσχει στην εκπαίδευση των επιχειρήσεων «Δ. ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε. - Αλυσίδα Supermarket», «ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ Α.Ε. - Αλυσίδα Supermarket», «ΙΝ.ΚΑ. ΣΥΝ. ΠΕ. ΧΑΝΙΩΝ - Αλυσίδα Supermarket», όπως επίσης των Δήμων Ηρακλείου, Χανίων και Πλατανιά.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Τα εξειδικευμένα στελέχη μας είναι πρόθυμα να απαντήσουν σε κάθε σας απορία ή ερώτηση

ΒιβλίοΕκπαίδευση'Αλλο